Blogga om din renovering och få fler besökare

Om du har en blogg har du nog redan upptäckt att det absolut svåraste inte är att skriva inlägg, skapa filmer eller ta snygga kort. Det svåraste är att få besökare. Ett smart trick är då att skriva om något som många verkligen är intresserade av, som hur de fixar och renoverar sina hem. Du kan skapa flera bloggartiklar om en renovering och gärna också göra en makeover-film. Renovera ditt hem och få fler besökare till din sajt.

Renovera ditt hem

Om du har ett hus, lägenhet eller sommarstuga är det viktigt att du regelbundet rustar upp och gör förbättringar. Ibland är det nödvändigt med en renovering. Ibland är det bara roligt med en renovering, att få hemmet att kännas fräscht och se nytt ut. Det är också smart att göra vissa mindre renoveringar inför en försäljning. För att din bostad och dina byggnader ska hålla under lång tid är det också viktigt med regelbundet underhåll av rör, tak, fasad, el och isolering. Att sätta in bättre isolering och byta till energisnåla fönster är något som du rent av tjänar på att göra. Anlita https://built.se/ för din renovering när du ska bygga om eller renovera, så blir jobbet väl utfört. Kontakta dem på hemsidan och få en kostnadsfri offert. Glöm inte heller att göra ROT-avdrag så blir det mycket billigare för dig.

Blogga om din renovering

Efter att du begärt offert kan du börja planera din blogg. Du vill blogga på ett sådant sätt att både gamla och nya läsare tycker att det är intressant. Eftersom nästan alla måste renovera en bostad eller sommarstuga någon gång i livet är det ett ämne som många googlar på. Därför är det viktigt att du tänker igenom dina artiklar och eventuella Youtubefilmer redan från början. Du bör också se till att renoveringen synkroniserar med ditt bloggämne. Om du t.ex. har en hundblogg kan du skriva något om att renovera köket samtidigt som man har hund. Har du en teknikblogg kan du skriva om olika smarta appar som man kan använda när man renoverar. Kombinera renoveringen med ditt vanliga ämne, men låt rubrikerna vara SEO-vänliga för personer som letar information och inspiration om att renovera bostaden. Se också till att ta många kort och förklara dina val väl. Folk är alltid intresserade av att veta varför du valde att ha badkar istället för dusch eller varför du vill ha en inbyggd mikro. Små detaljer som skapar stort intresse. Skriv om renoveringen som en följetong, samtidigt som alla delar måste kunna läsas självständigt. Då ökar du dina möjligheter att bli delad på sociala medier.