Snygga innerdörrar för inredningsbloggaren

Som inredningsbloggare behöver du ständigt komma på nya intressanta inredningstips för att ha något att förmedla till dina läsare. Som inredningsintresserad kan det vara smart att satsa lite extra på dörrarna. Snygga innerdörrar kan verkligen lyfta ett hem.

Svensktillverkade innerdörrar i trä

Det finns innerdörrar och så finns det innerdörrar. Eftersom du är intresserad av inredning är det smart att köpa klassiska dörrar som står sig år efter år. Det absolut snyggaste är naturligtvis trädörrar, gärna med speglar. På GK Door hittar du svensktillverkade innerdörrar i trä som passar oavsett inredningsstil. Välj mellan vanliga massiva eller lättare innerdörrar, pardörrar, dörrar med glas och med klassiska speglar. Gå in på GK Door och bli inspirerad av deras snygga svensktillverkade innerdörrar av högsta kvalitet. De har även skjutdörrar och garderobsdörrar. Har du en egen idé? Då kan GK Door specialtillverka dörrar åt dig.

Blogga om dina dörrar

Dina nya innerdörrar kommer ge uppslag till många blogginlägg. Du kan berätta om hur du tänker när du väljer dörrar. Goda principer att utgå ifrån. Du kan även skriva ett blogginlägg om just trädörrar, och om olika stilar som finns på dörrar. När du får hem dörrarna kan du göra ett större blogginlägg med många bilder. Det är också fint att skapa en inramning till dörrposten. Förklara vilka slags tavlor och vilka slags möbler som passar bredvid olika slags dörrar. Hela tiden får dina läsare följa med på din resa. De får mycket inspiration och du kommer att ha mycket fräscht innehåll att ge dem.

Framgångsrik blogg

Det var mycket lättare att driva en inrednings- och livsstilsblogg för 5-10 år sedan. Idag har sociala medier tagit över väldigt mycket. Samtidigt är bloggen fortfarande aktuell och kommer så förbli. Vi vill ju läsa längre texter där vi får mycket information. Om du verkligen vill lyckas med din blogg är det smart att alltid ha läsaren i fokus. Fråga dig vilka slags problem dina läsare kan ha och försök sedan lösa dem. Inom inredning är ju problemen ofta ganska positiva: Vilka färger går ihop, hur kan man skapa en snygg dukning, vilka tavelramar är trendiga just nu och hur inreder man ett litet kök på bästa sätt? Det är också smart att kombinera bloggen med sociala medier så att du når ut än mer.

Om du vill tjäna pengar på din blogg kan du lägga till en webbshop på sajten. Där kan du sälja saker som du har designat eller som du är återförsäljare till. Om du gillar en särskild inredningsstil eller märke kan du sälja det märket eller prylar i den stilen på din webbshop. Det är ett smart sätt att bygga upp en stor blogg och få mycket trafik. Det finns mycket konkurrens bland inredningsbloggare, därför är det också klokt att göra förändringar i ditt hem, som nya innerdörrar, så att du har något intressant att skriva om och visa upp.